Atter en super….

Atter en

Atter en vellykket aften med mad & Bold og som I kan se på billedet, så var der nogen som kom standsmæssigt på løbehjul. Vi blev desværre udsat for afbud fra Bjarne og Jesper. Førstnævnte vender jeg tilbage til senere.

Jørn (måske har Majbritt lavet forarbejdet!!!) gjorde det igen. Perfekt værtinde, men han manglede forklædet. Der var bøffer så store som mursten og pølser så lange som…, løbende service og faktisk meget imponerende hvordan Jørn jonglerede med opvaskermaskine,- og her ros til Maybritt. Hvad kan vi forlange mere?

Der var lidt øf over at man ikke kunne se regnskabet. Paradokset er at I alle lever i et digitalt landskab hvor selv lokumspapiret er digitalt og at det er noget man downloader via en app. Men okay, fair nok, I får det som et billede.
Jeg har lagt det aktuelle regnskab op efter Britta princippet. Det ser jo ganske fornuftigt ud og i runde tal kommer der i omegnen af 12.000 yderligere på kontoen. I skal også være obs på at fly + lejlighed ER betalt.

Når vi nu er ved paradokset, så er der 2 og uden at nævne navnen som Bjarne og Jakob, så er det jo lidt bekymrende at man ikke holder sig ajour på denne side, dels fordi vi jo plejer nyde godt af Jørns traktement på dette tidspunkt, men også at der jo ikke er rocket science at man selv skal holde sig ajour.

Jakob fik reddet fadæsen og kom, straffen udeblev, Men Bjarne blev på aftenen dømt en diciplinærstraf for at have valgt et andet selskab. Straffen udmøntes i Lissabon og det bliver særdeles vådt. Jesper havde en gyldig grund og straffen bortfalder.

Vi havde også den meget berømte “tips resultatet” konkurrence. Den vandt Jørn + Holdrup og Don F,- suverænt gået. Pengene er sendt på mobilePay til de dygtige.

Til sidst skal jeg spørge om vi på turen til Lissabon skal have ens polo på kroppen,- send mig en sms om det er noget som ønskes.

Tak til Jørn for en hyggelig aften og tak for godt værtsskab:-)

2018

Sidste nyt fra Magretheholmen

Jørn the lonely vil fredag den 7.juni atter forsøge at blive fusioneret med den berømte club TEAM COMA. Vil det lykkedes, det vides ikke. Lad det komme an på en prøve.

Selve fusionen vil kun blive en realitet såfremt ungersvenden igen disker op med lækkerier + bold. Dette arrangement og indbetalingerne hænger nøje sammen. Jørn er åbenbart på vej ind i en insolvent fase. Der bliver kun betalt 300 kr pr.måned. Det må være fordi han ikke har modtaget penge fra TEAM COMA for sidste års arrangement. Men den går ikke.

Så kære RIGTIGE COMAER,- det koster 200 kr. I sign om fee at være med den 7.juni. Beløbet giver I til Jørn.

Vi ses den 7.juni….0 afbud

ØF ØF & ØF

er der indløbet kontingenter igen, men ak og ve. Ufrivilligt bliver man nødt til at tilsvine nogle af medlemmerne igen.Pinligt, men retfærdigt. 

Her sidder man og skal forsøge at lave en kombi mellem Stein Bagger og Britta Nielsen,- for blot at konstatere at indbetalingerne ikke overholder de gældende regler for plat og svindel. 

Da beløbene er uens, skriger selvsamme på revision. Havde de været ens, så kunne man skjule.
I kan selvfølgelig se under ØKONOMI hvad der stille og meget roligt hentydes til 🙂

Så er der betalt…

Så er der betalt fly + lejlighed til Lissabonturen. Der mangler en lille detalje på ca. 600,00 kr, et gebyr a lá depositum. Det overlever vi nok.
I kan løbende følgende med i indbetalingerne. Vi går jo ind for gennemsigtighed i glassene og viaregnskab kan I se hvor meget der er råd til. Prognoserne er vildt gode.
Oversigten finder du under fanebladet ØKONOMI 🙂

Lidt regnskab

Der er indløbet kontingent og nogle har selv fundet ud af det, andre har fået et vink, mens andre har endnu ikke fundet ud af en kontingentforhøjelse. I skrivende stund mangler der stadig et par stykker som skal indbetale, men jeg har tålmodighed 🙂

Jeg vedhæfter et link som går på ONEDRIVE og her kan I se regnskabet .

REGNSKAB 2019

Tak for sidst

Tak for sidst, det var da endnu en fornøjelig oplevelse at se de meget disciplineret Comaer udøve selvtægt på Bjarnes møjsommelig udviklet gastronomiske kreationer. Nogle ville sikkert kalde menuen for  gammeldags og forudsigelig. Jeg vil kalde den Gammel Dansk, for den indeholdt indbegrebet af danskhed. Lune retter med de gængse retter og fuldstændig renset for mistanke for tapasbord. Tag den Hr.Hansen og Hr. Holdrup.

Tak til Bjarne for at lægge hytte til og tak for indkøb og madlavning. Det var super. Det var også super at du supplerede snapsen op, da de første flasker var gået hinsiden i bugen på Comaerene. Det vidner jo om en udviklet situationsfornemmelse.

Regnskabet blev gennemgået og godkendt, ligesom Team Coma on tour 2019 til Lissabon også blev godkendt. Turen til Rom blev ganske dyr og tærede hårdt på finanserne,- men ved I hvad! Det var I sgu da ligeglad med og promte røg der et forslag på bordet om en midlertidig kontingentforhøjelse og vupti….godkendt enstemmigt med opstart den 01.februar. Det giver respekt fra min side ?

Der blev gået til vaflerne på alle fronter og det var svært i et nanosekund at beslutte hvem som skulle på Totempælen. Men der var ingen tvivl. Det kunne kun være en. Da snakken gik på negervægge krydret med et meget stålfast uklart udtryk i øjnene, så var beslutningen taget. Kandidaturen blev til stadighed underbygget af postulater om egen klub. Det kan vi jo ikke sidde overhøring og valget kan derfor ikke havne hos andre end Jørn. Tillykke til dig 🙂

Der blev også igangsat den sagomspundne musikquizz, og igen ender det i kaos, men med et retfærdigt udfald til vinduesholdet. I er sgu sjove når I kæfter med i denne disciplin. Hvad der ellers skete forbliver i tavshed, men faktum er at denne gang var det bare lidt sjovere end normalt. Det skal I have tak for.

Tak for dem I nu engang er.