Lissabon

Så er det snart tid til at lægge Lissabon i coma.

Lidt praktiske oplysninger:

Afgang fra Kastrup mandag den 16.09.2019 kl.12.20 fly nr. TP 757 TAP Portugal
Mødetid 10.00 på et sted hvor øllet flyder

Afgang fra Lissabon fredag den 20.09.2019 kl.7.00 fly nr. TP 754  TAP Portugal

De blå poloer vil blive uddelt når I ankommer til Kastrup, jeg når ikke at sende dem ud inden.

Ole sørger for transport ved ankomst til Lufthavnen i Lissabon

Sammensætning af beboere på værelserne:

Lyserød stue: Holdrup og Ken
Rød stue: Jørn og Ole
Gul stue: Jesper og Jakob
Blå stue: Bjarne og Finn

Der skal laves nogle aktiviteter dernede. Ole har sørget for at vi igen kommer i spil på Secret Escapes. Det var planen at vi skulle daffe rundt i tuk tuk, men jeg syntes at de priser og udbytte vi får ud af det, ikke matcher. Så skal vi tuk tukke,- så booker vi det dernede og ikke få forhånd.

Flere af jer har været i Lissabon før og ejer en naturlig viden om byen, en viden som I kan sætte i spil når vi er i byen. I må såmænd også gerne komme med forslag som så undersøges inden afrejse.

For de af jer som har opsparet lommepenge, så vil Bjarne have kuverten klar til afrejsen.

Jeg ser frem til at bruge nogle dage med jer i Lissabon. Jeg ved godt at det ikke er gensidigt, men spil spillet. Vi plejer at have nogle sjove og tåkrummende dage sammen og det skal vi også have denne gang. Der er som sagt ikke planlagt det store, vi skal dog på Secret Escape, men jeg tænker også at vi lader os inspirere af byen og i stedet for at betale for en pubcrawl, så laver vi den selv.

Vi ses mandag den 16.09.2019 kl.10.00

 

Sidste nyt om noget øko

Noget regnskab….

Hej Comaer

I skrivende stund er der omkring 4 uger til Lissabon. Det bliver atter en tur i mobbegyngen med sjove og åndsvage men kærlige kommentarer. Bjarne er så småt gået i ” kasserermode ” og stresser rundt for at veksle penge. I som har opsparet lommepenge, får den sædvanlige kuvert.

Jeg indsætter billede af det aktuelle regnskab, men vær opmærksom på at der kommer yderlige en indbetaling 1.september på kontingentet. Men økonomien ser rigtigt godt ud.

Der kommer mere info når vi kommer tættere på.

Polo til Comaerne

Så er der indkøbt blå poloer til vores studietur til Lissabon. Denne gang med broderet diskret logo...uhhhhhhhhhhhhh

Der arbejdes på at finde en medsponsor på disse borgerlige farver 🙂

Atter en super….

Atter en

Atter en vellykket aften med mad & Bold og som I kan se på billedet, så var der nogen som kom standsmæssigt på løbehjul. Vi blev desværre udsat for afbud fra Bjarne og Jesper. Førstnævnte vender jeg tilbage til senere.

Jørn (måske har Majbritt lavet forarbejdet!!!) gjorde det igen. Perfekt værtinde, men han manglede forklædet. Der var bøffer så store som mursten og pølser så lange som…, løbende service og faktisk meget imponerende hvordan Jørn jonglerede med opvaskermaskine,- og her ros til Maybritt. Hvad kan vi forlange mere?

Der var lidt øf over at man ikke kunne se regnskabet. Paradokset er at I alle lever i et digitalt landskab hvor selv lokumspapiret er digitalt og at det er noget man downloader via en app. Men okay, fair nok, I får det som et billede.
Jeg har lagt det aktuelle regnskab op efter Britta princippet. Det ser jo ganske fornuftigt ud og i runde tal kommer der i omegnen af 12.000 yderligere på kontoen. I skal også være obs på at fly + lejlighed ER betalt.

Når vi nu er ved paradokset, så er der 2 og uden at nævne navnen som Bjarne og Jakob, så er det jo lidt bekymrende at man ikke holder sig ajour på denne side, dels fordi vi jo plejer nyde godt af Jørns traktement på dette tidspunkt, men også at der jo ikke er rocket science at man selv skal holde sig ajour.

Jakob fik reddet fadæsen og kom, straffen udeblev, Men Bjarne blev på aftenen dømt en diciplinærstraf for at have valgt et andet selskab. Straffen udmøntes i Lissabon og det bliver særdeles vådt. Jesper havde en gyldig grund og straffen bortfalder.

Vi havde også den meget berømte “tips resultatet” konkurrence. Den vandt Jørn + Holdrup og Don F,- suverænt gået. Pengene er sendt på mobilePay til de dygtige.

Til sidst skal jeg spørge om vi på turen til Lissabon skal have ens polo på kroppen,- send mig en sms om det er noget som ønskes.

Tak til Jørn for en hyggelig aften og tak for godt værtsskab:-)

2018

Sidste nyt fra Magretheholmen

Jørn the lonely vil fredag den 7.juni atter forsøge at blive fusioneret med den berømte club TEAM COMA. Vil det lykkedes, det vides ikke. Lad det komme an på en prøve.

Selve fusionen vil kun blive en realitet såfremt ungersvenden igen disker op med lækkerier + bold. Dette arrangement og indbetalingerne hænger nøje sammen. Jørn er åbenbart på vej ind i en insolvent fase. Der bliver kun betalt 300 kr pr.måned. Det må være fordi han ikke har modtaget penge fra TEAM COMA for sidste års arrangement. Men den går ikke.

Så kære RIGTIGE COMAER,- det koster 200 kr. I sign om fee at være med den 7.juni. Beløbet giver I til Jørn.

Vi ses den 7.juni….0 afbud

ØF ØF & ØF

er der indløbet kontingenter igen, men ak og ve. Ufrivilligt bliver man nødt til at tilsvine nogle af medlemmerne igen.Pinligt, men retfærdigt. 

Her sidder man og skal forsøge at lave en kombi mellem Stein Bagger og Britta Nielsen,- for blot at konstatere at indbetalingerne ikke overholder de gældende regler for plat og svindel. 

Da beløbene er uens, skriger selvsamme på revision. Havde de været ens, så kunne man skjule.
I kan selvfølgelig se under ØKONOMI hvad der stille og meget roligt hentydes til 🙂