Denne side

Fortæl mig lige om I har downloadet denne side til jeres mobil. Det kan I gøre ved at sende en sms til mig med denne besked.
“spade” eller andre kærlige ord.

Økonomien

Vi brugte rigtige mange penge i Rom. Ca. 16.000 kr blev der lagt i fortæringens gode ånd. Det er såmænd fint nok, det er jo vores penge. Men det betyder også at kassen nu er nede på et så lavt niveau, at vi ikke kan gå ud og bestille noget før på den anden side af nytåret. På sigt er jeg ikke så bekymret. Det er jo først til september 2019 vi skal af sted, men man kan godt forudse, at der kan blive noget egenbetaling på et eller andet niveau. Så er I advaret.
Faktum er, generalforsamlingen bliver med egenbetaling og kommer sikkert til at ligge i omegnen af 200 kr.

Tak for turen

Tak for endnu en fed tur. Man kan drage parraller til andre ture vi har tumlet rundt i, men der er alligevel forskelle. Forskellen ses tydeligt ved, at I er ved at blive gamle og gråhårede. Det klæder de gamle skrøner at blive gråhårede, men de er stadig gamle.

Sjovt nok er det besindigheden og nydelsen som kommer mere og mere til syne. Mad og drikke får mere magt, men det får aldrig overtaget nydelsen. I skal vide, at blive tvunget til at varetage rammerne om jeres ture er en opgave som vil kunne give merit på en socialpædagogisk uddannelse. Det er åbenbart min skæbne som jeg med glæde påtager mig.

Indenfor rammerne, lykkedes det jer fint for jer at cementere indholdet til at være lige så mindeværdigt som Thomas Treo´s anmeldelse DF partiprogram. I gør det sgu godt og respekt for det. Trods en lidt turbulent modtagelse i Rom med forsinkelse, nyt hotel og vi kom for sent til kampen, så var det en okay oplevelse og alligevel en god start på et par hyggelige dage.

Foruden at væskebalancen blev vedligeholdt, så fik vi også gået en del og set en masse. Colosseum udefra, Gudernes hus,Trevia fontænen, ruiner og en masse huller i jorden. Rom er da en fin og interessant by at vade rundt i. Deres restauranter er bestemt også besøg værd og takket være Ole, så blev der sat en masse krav om betjening, hastighed, stege/koge kvaliteten på dagsordenen.
Hotel Torino som vi blev indkvarteret på, var et ganske lille fint hotel og det dækkede helt sikkert vores behov, men vi kunne godt have undværet at dele terrasse med duer og åndsvage måder. I forhold til det oprindelige hotel, så var Hotel Torino bedre placeret. Faktum.

Som sædvanlig skal jeg sige tak til alle for jeres evner til inklusion. Jeg vil se frem til den næste tur.