Lissabon

Så er det snart tid til at lægge Lissabon i coma.

Lidt praktiske oplysninger:

Afgang fra Kastrup mandag den 16.09.2019 kl.12.20 fly nr. TP 757 TAP Portugal
Mødetid 10.00 på et sted hvor øllet flyder

Afgang fra Lissabon fredag den 20.09.2019 kl.7.00 fly nr. TP 754  TAP Portugal

De blå poloer vil blive uddelt når I ankommer til Kastrup, jeg når ikke at sende dem ud inden.

Ole sørger for transport ved ankomst til Lufthavnen i Lissabon

Sammensætning af beboere på værelserne:

Lyserød stue: Holdrup og Ken
Rød stue: Jørn og Ole
Gul stue: Jesper og Jakob
Blå stue: Bjarne og Finn

Der skal laves nogle aktiviteter dernede. Ole har sørget for at vi igen kommer i spil på Secret Escapes. Det var planen at vi skulle daffe rundt i tuk tuk, men jeg syntes at de priser og udbytte vi får ud af det, ikke matcher. Så skal vi tuk tukke,- så booker vi det dernede og ikke få forhånd.

Flere af jer har været i Lissabon før og ejer en naturlig viden om byen, en viden som I kan sætte i spil når vi er i byen. I må såmænd også gerne komme med forslag som så undersøges inden afrejse.

For de af jer som har opsparet lommepenge, så vil Bjarne have kuverten klar til afrejsen.

Jeg ser frem til at bruge nogle dage med jer i Lissabon. Jeg ved godt at det ikke er gensidigt, men spil spillet. Vi plejer at have nogle sjove og tåkrummende dage sammen og det skal vi også have denne gang. Der er som sagt ikke planlagt det store, vi skal dog på Secret Escape, men jeg tænker også at vi lader os inspirere af byen og i stedet for at betale for en pubcrawl, så laver vi den selv.

Vi ses mandag den 16.09.2019 kl.10.00

 

Sidste nyt om noget øko

Noget regnskab….

Hej Comaer

I skrivende stund er der omkring 4 uger til Lissabon. Det bliver atter en tur i mobbegyngen med sjove og åndsvage men kærlige kommentarer. Bjarne er så småt gået i ” kasserermode ” og stresser rundt for at veksle penge. I som har opsparet lommepenge, får den sædvanlige kuvert.

Jeg indsætter billede af det aktuelle regnskab, men vær opmærksom på at der kommer yderlige en indbetaling 1.september på kontingentet. Men økonomien ser rigtigt godt ud.

Der kommer mere info når vi kommer tættere på.