Det ser dystert ud

Team Coma on tour 2021

Hej Comaer, jeg håber at I alle og jeres familier har det godt og at I er friske 🙂

Allerførst vil jeg fortælle at jeg har lavet nyt layout på siden. Det har jeg gjort fordi jeg arbejder lidt på at der skal indsættes et Forum hvor I kan kommentere positivt eller bare lukke det sædvanlige ud. Men mere om dette senere.

Når man her og nu ser på planlægningen af Team Coma on tour 2021, så ser det deprimerende ud. En række selvfølgeligheder bliver pludselig til noget meget uvist og usikkert. Norwegian, SAS og sikkert også andre flyselskaber vil drosle ned for aktiviteterne og kommer de i gang igen på et eller andet niveau, så vi kan sikkert forvente at der kommer prisstigninger på billetterne.

Planen er Madrid og det forventer jeg at vi fastholder, men holder planen? -vi ved det ikke på nuværende tidspunkt. Spanierne kan jo rasle med kastagnetterne og sætte begrænsninger. Om vi kan få en lejlighed, vil jeg forsat bruge kræfter på, men vi skal lige på den anden side af sommerferien. Det samme gælder flybilletterne.

Lige nu ser det ikke specielt godt ud, men jeg er optimist og tror på Team Coma on tour 2021. Kan det ikke lade sig gøre via egen booking, så undersøger jeg pakkerejseområdet.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DonF

Ole styrer

teamcoma

Pu ha