Sidste nyt fra Vestegnen

Holdrup har været ramt af Coronaen, men opstarter igen på onsdag. Det er en tilstedeværelsesopstart og det forventes ikke at han arbejder. Spøj til side, der er sikkert ikke sjovt at blive ramt og Holdrup melder sig også klar til næste lørdag. Der er sendt en sms ud til jer og 99 % af jer har meldt tilbage at de kommer og at de frygter Holdrup mere end Coronaen.

De 2 gavekort vi gav til Hulvej og Holdrup er i fare. Hulvejs koncert er udsat 1 år og her kan The Hulways vælge at vente eller få gaven udbetalt på en anden måde. Der afventes stadig en tilbagemelding og Ørkenens Sønner blive afholdt.

Med hensyn til vores tur til Madrid i 202, så er der intet nyt ud over at flybilletter endnu ikke er frigivet. Det er dog en lille usandhed med modifikationer, Vi kan sagtens booke hos enkelte selskaber, men så bliver det med 1-2 stop undervejs,- og det gider jeg ikke...BASTA.

Advarsel....
Jeg husker en episode for 36 år siden i omklædningsrummet i Kløvermarken, men jeg siger  ikke hvem det var eller hvem det gik ud over eller hvad det var....men den var ihvertfald ikke grænseoverskridende,- så pas på lørdag aften hos Bjarne.

 

3C00B5CD-9632-4C42-9CAF-B0D209296CF9.jpeg
3C00B5CD-9632-4C42-9CAF-B0D209296CF9.jpeg
3.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Finn

Fint,- du bestemmer hvornår Gitte har taget beslutningen?

Jesper Hulvej

Vi, og her mener jeg, os altså os begge ? vi skyder gaven til næste år ?

Mr.Muslim

Det er okay. Jeg gør ikke mere herfra. God fornøjelse…næste år.

Jesper Hulvej

Vender lige “gaven” med sølvbruden ?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x