Krænkerklubben 

Endnu en veloverstået sammenkomst i KrænkerKlubben blev drønet igennem med høj verbal intensitet. Tak til Senór Nemo for en fin menu og en masse drikkevarer. Sidstnævnte højdepunkt var sikkert Amaronen,  som massivt løb ned fra 1.ste salen og ned i cantinaen. Hvor mange flasker der blev drukket vides ikke. 

Normalt ville referatet at disse sammenkomster være copy-paste fra andre seancer, men denne gang havde vi endelig fornyet substansen i dialogen. Lad os sende venlige tanker til hele Radikale Venstre og ikke mindst Morten Østergaard og Frank Jensen. Uden deres eskapader, ville alt sikkert have været gentagelser, men nu blev vi beriget enkelte små nyskabelser til vores ordforråd.  

Det var i sandhed en storslået aften. Vi var fuldtallige og i højt humør. Her var ingen Corona, den havde Holdrup taget for os alle -og tak for det. Det er sgu holdånd.  

Måske skulle vi om omdøbe klubben til Team Coma KK efter denne aften. Der blev i den grad krænket igennem, ikke sexuelt, men sensitivt. De verbale tacklinger føj om ørene. Ingen urene, men lige til grænsen for det tilladte. I enkelte situationer blev der brugt VAR, jsåmænd, men der var slet ingen beviser for fuldbyrdet mental voldtægt 

Bjarne havde disket op med en Mexico-Quiz. Disse Quiz er sjove. De er total useriøse, men et sjovt indslag hver gang vi mødes. Nu har Bjarne jo kørt den i årevis og måske skal vi skiftes til at lave den og dreje den mere ind på fodbold. Jeg tænker at Holdrup til den 9.januar disker op med en fodboldQuiz i verdensklasse.   

Hvis man skal hive noget samlet ud af denne aften, så kan man ikke undgå at nævne en enkelt.  

Il Presidente JørnJeg ved ikke hvor dette spøjse medlem får alle de ord endsige sætninger fra. Om de er underlødige eller om de er gangbare, lader vi stå i det uvisse. Vi vælger den diplomatiske. 

Vi havde såmænd også indlagt en ansættelsessamtale i mødeplanen og det blev besluttet at Jørn også nu kan tituleres med Hr.Jørn fra HR. Fuld fortjent udnævnelse.  

Holdrup havde denne aften besluttet sig for at undgå al form for spiritus. Denne beslutning er et paradigmeskift af dimensioner og er vel i bund og grund et helt nyt image vi skal vænne os til,,,..hvis det altså forsætter. Stor standhaftighed som nok ikke giver noget ekko i anerkendelse for den beslutning, men sikkert større anerkendelse i, at så var der mere vin til de andre. 

Det var også en aften hvor en tanke strejfede den del af min hjerne som stadig fungerer. Tanken om hvorfor vi ikke har “Hall of Fame, men efter et splitsekund efter forlænget tænketid i min hjerne, -så er der mere respekt i at blive kaldt en “Legende”. 

Så på vores generalforsamling den 9.januar 2021 har jeg besluttet i samråd med Kassereren at jeg kårer en “Legende” denne aften….jeg har faktisk allerede taget beslutningen. 

Og så lægger mig fladt ned og erkender at jeg har krænket Jesper ved spørgsmålet ” hvad lavede I” 

Tak til Bjarne for husly og tak til alle jer andre fordi I er dem I er.

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Holdrup

Tak for en hyggelig aften?
Det er dog sidste gang at jeg tager en så dum beslutning?
Bjarne laver quiz næste gang?han er suverænt den bedste til det???

Finn

Så gør vi da det,- Bjarne er valgt for evig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x