Så er det snart tid igen

Den 9.januar herrens år 2021 afholder vi Generalforsamling i Team Coma. Hos Bjarne i Tåstrup. Det er som udgangspunkt det samme som altid. Dog er der lige en krølle på halen. Dem af jer som kan huske referatet fra de sidste strabadser den 17.oktober, husker sikkert min ord om “Hall of Fame” og mangel på samme. Vi har dog haft “Totempælen”, men begge titler er ikke så gangbare længere.

Derfor introduceres et ny titel. En “Legende Titel”. Igennem mange år er der en del af jer, som af meget forskellige årsager, sagtens kunne får denne titel. Hvad er så en Legende?
Når I har læste nedennævnte ævl.- så har I udgangspunktet for kåringen.

Legender falder i to klasser, passionaler (passionarii[1]), som handler om martyrers lidelser, og egentlige legender, som i almindelighed beretter om helliges liv, virksomhed og gode gerninger.

Men betegnelsen legender bruges ikke blot om de af kirken anerkendte beretninger om helgener. De anvendes også om, hvad man kunne kalde holdkammerater og deres liv og da de gerne var meget udsmykkede og fulde af underfulde og ikke særlig troværdige fortællinger, gik legender over til at betegne en hvilken som helst udsmykket beretning om historiske begivenheder, i hvilke fantasien havde frit løb, ikke blot på en fodboldbane.

Legender kom efterhånden til at betegne fortællingen om en enkelt medlem og et afsnit af en sådan fortælling. Særlig genstand for denne legende er, som der efterhånden er blevet fortalt mere og mere om. Men også om ældre og yngre skikkelser fra Team Coma´s historie, som dannede sig en tydeligt billede af en legende, såvel i på bane såvel udenfor banen.

I vurderingen og efterfølgende konklusion, blev følgende del-konklusioner taget til følge:
-er Legendeaspiranten verdslig? Nej, bestemt ikke
-er Legendeaspiranten en Martyr? Påstår det selv
-er Legendeaspiranten Troværdig? Han er fantasifuld
-er Legendeaspiranten underfuld? I høj grad
-er Legendeaspiranten en Martyr på en fodboldbane? Fin selvforståelse
-er Legendeaspiranten i stand til at lave gode gerninger på en fodboldbane? Forbliver i troen

Denne konklusion dannede grundlag for Team Coma´s første Legende. Som I kan se på siden, så er der fabrikeret et billede som bliver overrakt den første Legende i Team Coma´s historie.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Hulvej

Mere mad og øl, minder ævl ?

Finn

Ha ha det er konceptet??

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x