Julehilsen

Byteamcoma

dec 18, 2020

Hej Comaer

Jeg er nu kommet ud af mit Coronaforløb og har det fint igen. Jeg er klar til igen at kunne flexe.

2020 har været et specielt år. Ikke ret mange ting har været som normalt. Landet har været lukket mere eller mindre ned. Vi har vel alle været ramt på den ene eller anden måde. Gamle vaner er nu erstattet af andre pålagte nye vaner og restriktioner. Det er blevet hverdag på en anden måde og jeg skyder vel ikke helt forbi når jeg siger at alt det velkendte er savnet. Vi er sikkert på vej i den rigtige retning, men hvor lang tid der går før det hele er normaliseret vides ikke.

Generalforsamlingen den 9.januar står for døren og jeg håber at alle er klar. Vi ved endnu ikke om der kommer nye restriktioner, lad os afvente, lurepasse og lade som ingenting indtil videre.

Der skal jo fremlægges regnskab og der skal kåres en Legende. Vi skal også snakke om Madrid 2021 og om det bliver til noget.

Jeg går også ud fra at Bjarne har en quiz klar, en quiz som igen vækker de dårlige men legendariske vittigheder til live. Maden vil sikkert blive i retning af noget spiseligt.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle og jeres familie en glædelig jul samt et godt nytår. Pas på jer selv og jeres omgivelser. Vi ses den 9.januar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
jakob jakobsen

Velkommen tilbage til livet, god weekend og god jul

Finn

Takker og i lige måde 🙂

Jesper Hulvej

Godt med gode nyheder 🙏
Jeg er isolation til på søndag (Gitte har været ramt med covid 19, men er næste ud, brokker sig, hunser med mig, så dét lysner 🙏
Go jul og godt nytår til dig og din familie. 🎄

Don F

Ja,- det er sikre tegn på helbredelse når kvindekønnet hundser😎
god jul og godt nytår til dig og familien.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x