Godt nytår

Byteamcoma

dec 31, 2020

I aften tonser massevis af krudt direkte op i æteren. Mad i lige så stor mængder vil blive konsumeret. For ikke at tale om at vædskebalancen sikkert også vil stabilisere sig op imod klokken 24. Det er fortjent efter et år med masser af udfordringer.

Lige nu er der kommet nye restriktioner som gælder frem til 17.januar. Hvad det får af betydning for vores generalforsamling er i skrivende stund uvist. Ken har klart meldt ud at han melder fra til den 9.januar. Ken fortæller at han har respekt for Covid-19 og har i samråd med sin familie valgt at melde afbud. Det respekteres herfra.

Covid-19 er ikke til at spøge med. Man får en eller anden model kastet ind i kroppen. Man ved ved ikke hvilke. Der er vel ingen grund til udforske Covid-19 af nysgerrighed. Holdrup´s var en mild udgave mens min var en af de værre. Jesper har også være i isolation pga. Gitte og hvad udfaldet var her…vides ikke.

Af respekt for situationen, så må I meget gerne melde ud om I kommer den 9.januar. Der er ingen som er en tøsedreng hvis man melder fra,- man er ansvarlig. Giv mig gerne så hurtigt som muligt en melding på om det er deltagelse eller afbud.

I må have et rigtigt godt nytår alle sammen. Pas på jer selv og jeres famile. Vi ses i 2021 🙂

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Holdrup

Godt nytår
Jeg kommer til GF bare der er godt med sprit til både hoved og r.. øhh hænder🤣🤣
Vi ses måske🍷

Finn

Super godt,- vi ses 🙂

Jesper Hulvej

Kære Finn &andre rare mennesker 💓
Vi er begge nu ude af isolation, Jeg har ikke være hårdt ramt, men det var Gitte 😷
Jeg melder fra til d 9 januar. Vil helder mødes, når situationen er bedre 🙏🍻
Godt nytår til jer alle 🎇🙏💓

Finn

Tak i lige måde.
Ærgeligt at du melder fra, men det er helt i orden. Sikkerhed først.
Jeg håber også at Gitte kommer til hægterne snart.
I øvrigt tillykke med fødselsdagen om nogle få dage.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x