Hvad bringer fremtiden

Allerførst, jeg håber at I alle og jeres familier har det godt og at I passer på jer selv.

Hvad fremtiden bringer er ikke til at vide. Vi ville sikkert ønske at vi selv havde mere styr på vores hverdag. Covid-19 har nok også større indflydelse på netop vores hverdag, end vi havde regnet med. Hvad den bringer med skal jeg ikke spå om, men det er givet at restriktioner bliver et vilkår i mange sammenhænge.

Der løber stadig kontingenter ind. Det er positivt og det giver helt sikkert en garanti for en monster Herretur på et tidspunkt. Hvornår dette tidspunkt præcis er, vides ikke. Det bringer mig selvfølgelig ind på sporet omkring vores tur til Madrid til september.

Når man ser på rejsevejeledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside, så anbefales det forsat ikke at man rejser rundt i Europa. Det er også begrænset hvad der er af flyvebilletter. Sideløbende med det, så er der en masse forskellige restriktioner på alle destinationer. Udgangsforbud på bestemte tidspunkter, konstant brug af mundbind, karantæneregler før, under og efter, coronapas…der kan sikkert listes en masse andre restriktioner.

En anden og velsagtens lige så vigtig en faktor. er om det er moralsk og etisk er rigtigt at prioritere vores behov og tilsidesætte andres behov. Jeg skal være den første til at sige, at rejse til efteråret på baggrund af den nuværende situation, vil være usmart. Både af hensyn til familie og arbejdspladsen, men også fordi vi sikkert vil få store problemer med at få rejseudgifterne tilbagebetalt.

Jeg tror at sandsynligheden for at vi kan mødes i løbet af sommeren til TamTam i en have er større end en rejse. Lige nu har vi ikke udgifter på rejsen idet vi blot kan afbooke lejligheden. Sikkert og vist er at vi kommer ad sted på et tidspunkt, men bare ikke hvornår.

Men lad os alle læse/høre hvad I har af holdninger. I kan skrive en kommentar på siden. Skriv jeres navn og en fiktiv emailadresse,- så er I klare til at kommentere.
God påske jer og jeres familier.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Hulvej

Hej Comaer
Ja lad og gå på én solid grill aften med bold og masser af Amarone 🍷🍷🍷
Dét vil være sjovere at være afsted uden alt for mange restriktioner. 😱

Nemo

Hej alle
Tak for indlæg grill aften er altid godt så vi finder nok en dato.
Vores tur Ja der er jo noget lort vi ikke kan komme af sted men vi kan også leje et sommerhus til efteråret forslag
Hilsen Nemo

Holdrup

Hej Coma’er
Ja det er pisse ærgerligt når vi har gået i så lang tid og set frem til denne tur men det er nok det klogeste at vente til der ikke er lige så mange restriktioner😡
Vi ses forhåbentlig til lidt grillmad og et enkelt glas rødvin når DK spiller i juni🍷