Hvis og hvis min….

Danmark er ved at åbne op igen, -siger dem som er blå i hovedet og dem som er rødhåret. Vi starter med at lukke op og lukke ned igen lokalt og ikke nationalt….endnu.

Lyspunktet er skæret fra en engangslighter fra Rema1000. Vi ved faktisk ikke hvor vi står og vi finder sikkert heller ikke ud af det. Gennemsigtigheden er vaccineret og kørt bort med Opel Astra Zenicaen.
Men der er lyspunkter. Forsamlingsforbuddet bliver justeret og man kan mødes med flere. Denne udmelding er ganske vist. Det er jo udmeldt at der kan lukkes 12.000 tilskuere ind i Parken til landskamp. Vise versa må det også gælde os.

Nå, men vi skal jo tage det alvorligt al det der med Covid-19. Test test og atter test præger vores fattige isolerede liv. Men nu skal det være slut siger den otiumnydende og ledige Præsident fra sit midtsjællandske domicil. Derfor kan vi med stolthed allerede nu proklamere at Team Coroma indkalder  til sommersjov i baghaven hos Jørn. Dette naturligvis under forudsætning af at der ikke kommer nye eller forsatte forbud, smitteudbrud samt restriktioner.

Planen er derfor, -at vi forventer at kunne samles den 12.juni hos Jørn til Grill og bold i fjerneren. Der kan aftales overnatning, kørsel…oder andere Streusel, die benöyigt werden..

Meld venligst tilbage med jeres tilgang til dette enestående arrangement i det midtsjællandske.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ole

Kan se at author nu mener man skal tilmelde sig😳 har det ikke altid været reglen at men selvfølgelig er tilmeldt!!
Nå men, jeg ønsker ikke at framelde mig dette storslået arrangement. Ses snart.

Holdrup

Deltager selvfølgelig🍷

jakob jakobsen

Jamen hvorfor ikke, vi ses

Nemo

Nemo kommer så vi har en god grill mester

DonF

👍😀

Jørn

Sig mig, hvor har du mødt en som kan det med grill henne 🤣🤣🤣🍻

Jesper Hulvej

Meeto 🙏🍻🏆💸😴🇩🇰🍷

Ken

God ide
Jeg kommer
🍷🍷🍷🍺🍺🍺⚽️⚽️⚽️
Ses
Ken