ANEKDOTER FRA VESTERBRO

Forside

Velkommen

Velkommen

Vesterbro, et meget kært minde fra min barndom. Her voksede jeg op i 50´ 60´ og 70´erne. Her blev jeg rustet til livet og det var her jeg blev formet som menneske. En uvurderlig del af mit liv og ikke mindst min sjæl. Jeg savner datidens Vesterbro. Al denne bydels symbolik, stædighed og værdighed. Det var bydele som denne, hvor diciplin, sammenhold og stolthed byggede broer.

Vesterbro havde det hele. Med Istedgade som centrum, vælter minderne frem. Dette site er ikke en kritik eller en higen efter ynk eller medfølelse. Det er anekdoter om en opvækst. Denne opvækst har præget mig hele mit liv og vilm stadig stå som noget specielt.

Mange minder eller anekdoter kan forstås negativt, men læs dem med et åbent sind og du vil forstå at sådan var det bare dengang. Vi kendte ikke til andet.

Denne side handler om min barndom og opvækst på Vesterbro. Det har været en broget, men også meget lærerig opvækst. Det er ikke en historie om misvækst, dårlig barndom eller vanrøgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Welcome to my Blog!
Odio augue nunc donec sed id ullamcorper curabitur tempor.

Nibh eu ipsum ligula laoreet faucibus.

SubscribeTellus nunc.
Ligula arcu.Twitter
Elementum.Facebook
Ipsum sed.Flickr


Fermentum ante leo.

Nam feugiat nisi pretium semper praesent scelerisque aliquam quam nam dapibus platea lacus habitasse et. Justo dui volutpat libero pellentesque elementum nec egestas blandit.