1.halvleg

Denne lørdag var en helt anden lørdag end vi havde set frem. Jeg vælger derfor at opdele dagen i 2 halvlege, det vil give mening for os alle.

Vi var kørt ret langt for at undersøge om Jørn havde forbedret sig. Det havde været alles håb at der var sket progression i hans udvikling, men det skulle vi lede længe efter, men det var der, -også selvom det blot kastede skygger. Jørn er jo røget ind i de lediges spændetrøje med de udfordringer som ligger i den opgave. Jeg er nu meget fortrøstningsfuld og jeg er sikker på at systemet ikke gider røre Jørn så længe han hopper når der bliver sagt “hop”.  Jørn skal nu finde sig selv i rollen som ledig på dagpenge. Mon ikke at de udfordringer bliver løst med jobsøgning, Joblog og meningsfyldte aktiveringer i diverse Park & vej forløb.

Jørn og May-Brtts nye hus var ellers svært at finde. Bag ved en ALDI som aldrig dukkede op, kom en masse små veje hvor selv de Anadalusiske mankefår ville fare vild,- her lå så en skønhed af et hus. Når man først havde besteget fæstningsværket, så kunne man uden tøven fastslå, at dette sted kan sætte den perfekte ramme omkring Jørn og May-Britts fremtid og da også et Coroma arrangement. Lækkert hus, lækker have og lækre terrasser taktisk placeret rundt om. Tillykke med jer begge med købet.

Hold da kæft…..
Der var godt nok linet op til den store hygge. Så var vi ligesom i gang. Indgangsbønnen var som sædvanlig en masse lækre og overhovedet ikke personlige kommentarer. Man skal jo ikke afvise de ting som fungerer, for disse mandfolk. Til May-Britt vil jeg sige,- det har du gjort godt og det var tydeligt at Jørn ikke havde blandet sig i den kulinariske del af arrangementet, men blot havde taget sig af terrassen, dartpile og fjernsynet og drikkevarerne. Perfekt teamwork og begge indsatser gjort med ynde og kirurgisk præcision. Respekt fra alle til jer.
Apropos fjernsynet, så var den store skærm strømlinet med bordet og dets herligheder. Der manglede intet (det skulle da lige være noget vand).

Bjarne havde som sædvanen tro, sat sig på grilljobbet. Synd for Jørn at han ikke lige fik nye kompetencer på det felt, men han kan tage 6 ugers selvvalgt kursus i bøffer på dagpenge. De bøffer som blev stegt på grillen var i verdensklasse…kæft de smagte godt. Tilbehøret var også i høj klasse og ikke mindst de baconomsvøbte dadler skal have et stort 13 tal.

Legenden

Der var engang, smukke ord som H.C.Andersen ofte startede med i sine noveller. Der var også engang at verdenen var af lave. Men nu er det nutid og tiden er moden til at kåre et aller andet. Hvorfor så det,- jo, fordi vi kan. Det gør vi ved at kåre en Legende.

Igennem mange år har Jørn lukket en masse ord ud af sin mund, ord som er dannet et eller andet sted mellem hjerne og munden og ud i æteren. Vi skal ikke være smagsdommere, men i mange situationer har Jørn været den som igangsatte talen og humøret efter “at det at gå i stå”. Jørn har også en mening om alt og det er jo flot og giver automatisk en plads på holdet for øretæver. Der har ovenikøbet være eksempler på Breakdance og ikke mindst den verdenskendte “Lettiske Karbonade” er en milepæl i Europæisk Fodbold.

Derfor Kære Jørn, er du en Legende i Coromaregi og det fejrede vi naturligvis med et billede, et billede som vi håber du sætter pris på.

Atter et jubilæum

Denne gang er det Ken som runder et skarpt hjørne i Irma. 40 år, flot gået (siddet) på en arbejdsplads som vi alle har brugt mange timer på. Det er prisværdigt. Om 10 år venter et besøg hos de royale og her vil du sikkert modtage den gyldne Hoplanål.
Ken oplyser i en mundtlig pressemeddelse at der kommer en invitation til en storslået reception. I gave fik Ken et gavekort til Rungsted Kro.
Tak til Holdrup for at have gjort opmærksom på miseren, nu når andre ikke gjorde det. Tillykke til Ken fra os alle.

2.halvleg

Kampen mellem Danmark og Finland startede rigtig godt, fint pres fra danerne, en sejr ventede på at blive markeret på stadiontavlen. Men så skete det uventede. Christian Eriksen faldt om på banen og…

Det var ikke nogen særlig god oplevelse. Vores hold har prøvet det og mon ikke vi alle tænkte tilbage, til da det skete for Morten. Jeg vil ikke gå dybere ned i dette, men blot konstatere at det satte en dæmper på mange ting denne aften.

Pausen blev brugt

Der skulle gå lang tid før kampen blev genoptaget. I den lange pause blev den uundværlige Quizz gennemført. Bjarne havde atter sammensat en Quizz som vi alle kunne kritisere for spørgsmålene, svarene og selv svartiderne var til heftig diskussion.
Som quizmaster er Bjarne normalt ikke den person som skærer igennem når der diskuteres. Men denne gang har Bjarne sikkert været på medietræningskursus og lært at skære igennem. Mandigt og med enorm autoritet, nedlagde han enhver optræk til ballade hos de små uskyldige lam som omgav Bjarne.

Det var det ene hold som tabte stort med 2-3 til et suverænt andet hold. Nogle blev fornærmet, hvilket kan bekræftes på billedet.

Tip en kamp

Traditionen tro havde Jørn opsat dagens 3 kampe. God tradition med vindere som via deres fedtspilleri indkasserer puljerne for de forskellige kampe. Den første kamp blev fedtspillet ind af Jørn, mens Ken hentede puljen i 2 kamp. 3 kamp var retfærdigvis uden vinder blandt Comaerne. Vinderen blev derfor klubkassen.

Det var som sædvanlig en god eftermiddag og aften. Igen havde vi de perfekte rammer og den perfekte menu. Tak til Jørn ogh May-Britt for jeres store arbejde. Dyb anerkendelse og respekt fra vores side. Cornaen har sat sine spor i alles hverdage, men når man er sammen med jer på en lummer sommeraften, så sætter man Coronaen på pause for en stund. Dejligt at den endelig er på retur og vi kan té os på en mere normal måde.

En kort periode satte livet i perspektiv da Eriksen drattede omkuld. Danmark og Fakse Ladeplads stod stille i en rum tid indtil meldingen kom at Eriksen var under behandling og forsatte sit liv. Tak for det. På trods af det som skete, så blev fanen holdt højt og det gode humør og de åndsvage bemærkninger røg ud af pausen og ind på banen igen. Tak for det.

Tak til jer alle for en forrygende dag.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Hulvej

Smukt 💓

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x