Så nærmer tiden sig…

Hej Comaer

Så er det igen tid til (s)prut, pjat, lummerhed, dårlige jokes og genfortalte historier. Lørdag den 8.januar herrens år 2022 skal vi atter til generalforsamling.
Bjarne Nemo er som sædvanen tro, en god vært, men også meget forskellig fra Jørn og Ole. Alle 3 har deres vidunderlige tilgang til forkælelse. Fint med variation.
Mødetid: I kommer bare, men vi andre spiser ved 18.00 tiden,- sssåååååå mød i god tid, pladsbillet ikke nødvendigt.

Vi starter ud med det normale comakram og dem som ikke vil kramme, får et venligt comaspark i bagdelen. Derefter går vi straks til makronerne med følgende dagsorden.

1. Måske valg af ordstyrer, såfremt forsamlingen kan holde mund i mere en 3 sekunder.
2. Præsidentens beretning eller mangel på samme
3. Holdejerens ultrakorte beretning, herunder aflæggelse af årsregnskabet
4. Valg, sikkert unødvendigt, I er alligevel ikke til at komme af med
5. I stedet for eventuel, så erstattes dette punkt af almindelig mobning.

Estimeret varighed omkring 2 minutter og 23 sekunder.

Efter veloverstået generalforsamling, er det tid til evaluering og selvransagelse. Vi vandrer derfor i fællesskab, til et andet sted i hytten. Rygtet går på at Bjarne Nemo har fået udvidet hytten med puderum i haven.
Ved bordet vil der være den normale Lettiske indgang og Bjarne Nemo sørger for et festmåltid af egnsretter fra Tåstrup. Der går rygter om blodpølse og karrymedister. Måske får sylten og finken én på fileten, vi ved det ikke og intet kan bekræftes i skrivende stund.

I en timeout under denne del, hvor vi langmodigt venter på den næste nadver, er der mulighed for evaluering og selvransagelse.  For at understøtte jer, så vil der blive afholdt den sagnomspundne MUSIKQUIZ ver.2022. Holdinddelingen vil være spontan, uden racistiske undertoner og vil være baseret på placering af jeres kroppe.

Det er klart at musikquizzen fremkalder en naturlig tørst og hvad der efterfølgende sker, siges, gøres eller laves, -beskrives ikke på denne side, men der vil være fri leg.

Vi glæder os til at se hinanden til endnu en omgang øre…..

3.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x