Indledning

cccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccc      ccccccccccccccccccccccccccccccccc

u003cstrongu003e🍺🍺🍺🍺🍺🍺u003c/strongu003e

Maden

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhnnu0026nbsp;nnu0026nbsp;nnu0026nbsp;nnu0026nbsp;

u003cstrongu003e🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺u003c/strongu003e

Quizzen

Den sædvanlige Quiz blev gennemført med vanlig uro. Intet er forandret der. Bjarne er den ukronede konge i Quizzer, ingen over ingen under. Høj klasse.nnFor at kunne forstå dette koncept, så skal man i hvert fald ikke give sig i lag med at finde meningen med dette indslag. Jeg kan dog trøste de ærede medlemmer med at fortælle, – at det er netop meningen. Det har dog sine fordele. De altoverskyggende kommentarer som pisker rundt er særdeles brandhæmmende og sjove.nnQuizzen ved årets generalforsamling led samme skæbne som andre år. Dog var der alligevel 2 uha uha oplevelser som for altid vil sætte sine musiske spor på vores generalforsamling. Den første var Bjarnes total mangel på at finde musiknumre som alle andre kunne være med på.nnDen anden oplevelse, måske den mest epokegørende, -at Bjarne dansede til diverse numre som han selv tændte på. Det gjorde han godt og hold kæft hvor han dansede godt med sensuelle moves og vridende hofter.nBjarne får højeste antal point for at bidrage med input, ekstrem mangel på realistisk bud på numre som er gætbare, -men som i den grad fastholder konceptet om at Quizdeltagerne lukker så meget mundlort ud at humøret er larmende.nBjarne får genvalg med siddende applaus samt 6 dansere i karakter.

u003cstrongu003e🕺🕺🕺🕺🕺🕺u003c/strongu003e

Totempælen

hjørn

u003cstrongu003e🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺u003c/strongu003e

Madrid

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

u003cstrongu003e🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺u003c/strongu003e

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x