LOGO`er

Lidt nyt

Hej Comaer

Om føje tid er vi på vej til Madrid. Den næste periode bliver spændende i forhold til restriktionerne på Covid-19. Der skal laves noget papirarbejde op til rejsen, men disse kan først laves tidligst 2 dage før vi rejser. Jeg går stærkt ud fra at I alle er vaccineret og at I har en sporringsapp på jeres mobil. I det omfang jeg kan lave en gruppetilmelding, så gør jeg det, men vær OBS på at der kan være noget som I selv skal gøre. Dette vender jeg tilbage med,-hvis det bliver aktuelt.

Jeg har fået flybilletterne og  der er lavet en enkelt ændring. Der er bestilt sæder, således at vi kommer til at sidde sammen.

Jørn var jo den sidste som efter en rykker, sendte sin størrelse på poloen. Alt er som det plejer, men nu er han bare blevet overfaldet af en ARNE-pension og dermed fuldt ud besat i sin kalender. Jørn var lige ved at være kvalificeret til den lyserøde polo, men undgik den. Vi skal jo være god ved ham.

Jeg er ved at lave en aftale med en polo-leverandør om en sort eller mørke blå polo. Dette var jeres ønskefarver og det skal jo da opfyldes. Jeg har lavet 2 logoer som I kan kommentere på og meget gerne vende tilbage på via kommentarfeltet.

Det er planen at vi skal mødes inden  vi rejser og jeg tænker at vi måske kan besøge Holdrup i biksen en eftermiddag i slutningen af april,- hvad siger Holdrup?

Billede 1

Billede 2

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jørn

Billede nr 2
Nu følger jeg er udenfor igen 😳

Finn

Det kan jeg godt forstå. Vent til du får din lyserøde polo,- så bliver følelsen forstærket.

Jesper Hulvej

Der er godt styr på rejseplanerne. 💪👍
Holder på logo 1.
Hvad at mødes på en cafe/restaurant til mad og øl og en sidste opdateringer på touren 🇩🇰🇪🇸

Bjarne

Det skal være nr 1 logo

Jakob Jakobsen

Billede 1

Holdruo

Billede nr. 1😀