Lad os lige ridse programmet op inden afrejse:

Nyttige oplysninger inden afrejse:

Der er planlagt en del aktiviteter, men der skal også være plads til fordybelse i den spanske kultur, derfor er mandagen ikke voldtaget med aktiviteter, men man ved jo aldrig.

Bjarne er som sædvanlig den udkørende kassemester. Bjarne har hævet en del kontanter, så vi burde være velpolstret. Vær sød og blid ved ham. I forhold til "den anden klub" som er med,- så vær ekstrem opmærksom på at slå ring om Bjarne hvis der kommer pres på Bjarne fra "den anden klub" i forhold til betalinger 🙂

I forhold til hvem som skal bo hvor sammen med hvem,-så styrer I det selv.

Det anbetales at I tilmelder jer Danskerlisten via dette link Danskerlisten, eller downloader deres app via udenrigsministeriet.

Der er købt mundbind. Vi skal ikke stå i den situation at der kommer en udmelding om at det skal bruges. Lige nu er der ikke nogen krav ved indrejse eller omgang med de indfødte, men det kan komme. På det site, hvor vores Escape Rooms er bestilt samt på Atletico´s Madrids site, er det i skrivende stund et krav om at iføre sig mundbind. Men vi er forberedt.

Der er betalt forskellige forsikringer for turen, så vi burde være dækket ind,-men hvad med "den anden klub" er den dækket ind ??

Det bliver skønt at komme på tur med jer igen efter et par tørkeår. Der er lagt et program som jeg håber I syntes er okay. Der vil altid være et eller andet som går galt,-men så trykker vi bare på pytknappen og gør noget andet.

Med disse ord ønsker jeg jer alle en god tur. Vi ses i lufthavnen den 13.maj 2022 kl.13.30.

 


Fredag den 13.maj


Mødetid i Københavns Lufthavn: Klokken 13.30 i den sædvanlige pubAfgang med Iberia: 15.40Ankomst til Madrid: 18.55Boardingkort er printet og udleveres
Der er bestilt pladser i maskinen ud såvel hjem
Der er booket med håndbagage med målene: 56 x 45 x 25 cm

Der er bestilt en lufthavnstaxa til at transportere os til vores lejlighed.Denne lufthavnstaxa står med et skilt som Jørn får som opgave at identificere.Når vi ankommer til lejligheden, booker vi ind, glor lidt på faciliteterne og går derefter ud i Madrid for at finde noget spiseligt


Lørdag den 14.maj


Rundtur på Wanda Stadion
Klokken:11.00Billetter er købt og udleveres når vi ankommer til Wanda Stadion.Der er bestil en taxa kl.10.30.Planen er at vi udforsker området mellem Wanda Stadion og vores lejlighed.Restaurant La Cabaña Argentinaklokken:19.00Ole har booket bord på denne lækre restaurant. Turen dertil er rimelig kort, så på med ja hatten og de gode travesko. Efter en kulinarisk oplevelse er der fri leg og mulighed for at gå på opdagelse.


Søndag den 15.maj


MegaChef Escape Hall
Klokken: 13.30.Forventet afgang fra lejligheden klokken: 12.30. Turen dertil er kort, så på med humøret og de gode travesko.
VI SKAL VÆRE DER 10 minutter før.Gruppe 1: Ole + Jørn + Ken + JakobGruppe 2: Jesper + Finn + Holdrup + Bjarne

Restauranten Actual   Klokken. 18.00Denne restaurant ligger uhyggeligt tæt på Wanda StadionTransport hertil fra vores bopæl og jeg har bestilt en taxa som henter os her ca. 30 minutter før ved lejligheden.

Atletico Madrid vs Sevilla på Wanda Stadion
klokken.21.00Billetter er købt, printet og udleveres når vi ankommer til stadion. Da der er meget kort vej til stadion fra Restauranten Actual, så tøffer vi bare over til stadion. Efter kampen mødes vi igen ca. 30 minutter efter kampen og kører i taxa tilbage ti lejligheden.


Mandag den 16.maj


Mandag er der ikke planlagt nogen aktiviteter og det er ganske bevidst. Efter 2 dage med aktiviteter så kommer der måske noget, måske kommer der ikke noget. Måske er der en af Comaerne som har en åbenbaring og kommer med en superidé. Måske skulle vi bare tøffe rundt i Madrid. Måske kunne vi finde et sted og tygge drøv.

Der er sikkert en masse restauranter som vi ikke har møvet os ind på. Lad fantasien løbe af med jer og kom med et bud.Nuvel,- der er snakket om minigolf. Der skulle være noget indendørs,- men lad os tage dette i plenum når vi er dernede.


Tirsdag den 17.maj


Der er bestilt en lufthavnstaxa til at transportere os fra vores lejlighed klokken 9.30Mødetid i Madrid Lufthavn: Klokken 13.30 i den sædvanlige pubAfgang med Iberia: 11.30Ankomst til København: 14.45Boardingkort er printet og udleveres


 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Hulvej
Jesper Hulvej
8. maj 2022 15:55

Super fed info. Må jeg lige tilføje mht væsker (i kuffert /håndbagage) der må ikke tages noget med der er større end 100 ml, dunk, flaske el lign skal være på max 100 ml. Køb i taxfree, el lokalt. Blot til info. 👍 Ses 🇪🇦🇩🇰

Finn
Finn
8. maj 2022 17:34
Reply to  Jesper Hulvej

Tak for info. 😀

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x