Godt nyt og….

Kære Comaer

Så er regnskabets time kommet. Tiden til at gøre forbruget op på vores tur til Madrid. Lad os slå det fast med det samme, der er ikke fejet noget ind under barstolene. Det er et fint regnskab som nok overraskede mig en smule. Dels fordi det var billigt i Madrid, men også, -at selvom I gik til hanerne, så blev kassen ikke tømt.

Et regnskab baseret på den forretningsmodel som vi i Team Coma praktiserer, -kan være svært at gøre helt præcist op. Dette fordi vi arbejder med kontantbetaling samt hævninger på Visa-kort. Kontantbetalinger er baseret i regnskabet på kontanthævningen, mens Visa-kortet er brugt ved f.eks. restaurantbesøg.

Et simpelt regnestykke:
14.760,50 kr. hævet i kontanter
2.625,00  kr. solgt til Holdrup
12.135,50 kr. i forbrug i kontanter
9.389,06 hævet på Visa-kortet
Forbrug i Madrid i alt kr. 21.524,56 = kr. 3.074,93 pr. coma for 5 dage eller kr. 615,oo pr. coma pr. dag.

Det er billigt og er langt mindre end jeg havde forestillet mig. I det regnskab jeg indsætter er der poster som er betalt inden vi skulle af sted. Ligesom poster med fly + fodboldbilletter er indregnet sidste år. På regnskabet kan I se at vores nuværende kassebeholdninger er på kr. 26.131,44. Vi er således forsat godt polstret. Tak til Bjarne for din håndtering af kontanterne, -det var godt nok lige under bæltestedet, men flere unge tjenere  blev begejstret til når du åbnede lynlåsen, så den stil fastholder vi.

Klik på billedet, så forstørres det.

Bold & Grill på South Zeeland

Den 3.juni hos Jørn er som sagt aflyst pga. mit afbud og efterfølgende hører man på vandrørene at Ole også har meldt afbud. Det er jo pinligt for begge. Det får den konsekvens at man bliver hængt ud på forsiden med denne overskrift.

I stedet venter vi til efteråret hvor VM i fodbold takles i gang, afvent mere information om dette på denne side.

I må meget gerne kommentere de opdateringer som der løbende tikker ind på siden, I er for passive og simpelthen for sløve i optrækket og det ville være ønskværdigt om noget af det ordforråd I normalt bruger når vi er sammen, også kommer i spil her på siden.

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ole

Jeg synes du er smuk og gør et rigtigt flot arbejde..