Noget Info.

Bagmandspolitet

For et par uger siden og i fredags blev jeg kontaktet af Danske Bank vedr. vores konto hos dem.
Det handlede om at man (Bagmandspolitet blev nævnt) lavede en stikprøvekontrol af vores bankkonto. Man kunne se store??? transaktioner i perioder til og fra udlandet.
Uha da da tænker man jo. Det her er plat og svindel fra en eller anden dansktalende Rumæner med Afrikanske rødder. Men det var det så ikke efter at jeg tjekkede det op.

De skulle have svar på ditten og datten i forbindelse med turen til Madrid. Transaktioner med mærkelige navne på “noget” i Spanien, tilbageførsel af kontingent til et medlem. Hvordan var flybillet blevet betalt? Boede vi på gaden under opholdet? Her kunne jeg oplyse at det var betalt året før og vupti,- det kunne de godt se.
“Afhøringen” foregik i en fin tone og de fik tilsendt regnskabet fra sidste år. De bad om det indeværende, men det får de ikke før årsregnskabet er afsluttet.

Afslutningsvis spurgte de indtil om- og hvordan vi på anden vis kunne dokumentere vores aktiviteter. Jeg henviste til vores hjemmeside …..og så blev der stille mens man åbenbart læste. Denne dialog blev afsluttet med beskeden, I har det sjovt og I har nu bekræftet at I er en forening. Så blev den samtale afsluttet efter 30 minutter.

Tipskuponen
De rækker som I har spillet er gratis og de medlemmer som har indbetalt, har fået deres penge tilbage.

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jørn

Så skal du i gældsfængsel 🤣
Jeg bager et franskbrød med fil i til dig 🥖🥖🥖

Nemo

Det vil jeg glæde mig til😎🥳

Holdrup

Du har så meget styr på Don F👍👍👍

Ken

Hold da op 🙈🙈🙈🙈