Kongerne af bold..

Hej Comaer
Så er vores tipskupon færdigspillet og præmierne skal uddeles.
Som oplyst var der en delesum på 2500 kr til vinderne, mens der var 1500 til taberne.
Der var jo en del overraskelser i grundspillet. Heri blandt Danmark. Vi var måske lidt for loyale overfor vores eget landshold,-vi mente også at mange af storholdene ville spille sig stille og rolig i mellemrunden. Så blev lyst og mange havde ikke set,- at selv små nationer er med i den nye verdensorden indenfor fodbold.

De sikre satte tegn blev forvandlet til en omgang sjask og det væltede nogle af kuponerne i den sidste fase,-men pyt med det. Udesejre i de sidste 3 kampen afgjorde slutplaceringen.

Lad os starte med taberne. Det blev Jørn + Jakob + Bjarne. Det laveste de ramte var 3 rigtige tegn. Det udløser 500 kr til hver af jer. De sendes på MobilePay.
Så er det vinderne: Det blev Jesper og Finn. De ramte hver i sær 8 rigtige tegn. Der var spænding til det sidste i kampen Cameroon vs Brasilien, men det uafgjorte betød en deler. Det udløser 1250 kr til hver. MobilePay.

Giv mig en melding om I vil være med til VM Herrehåndbold i perioden11 – 29. januar 2023. Denne gang med egenbetaling. Meld det ud her på siden eller send en sms.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Hulvej

Fedt 💪🥇🏆⚽
Også klar til VM i håndbold 🙈

DonF

Supergodt