Tak for sidst

Tak for sidst, det var da endnu en fornøjelig oplevelse at se de meget disciplineret Comaer udøve selvtægt på Bjarnes møjsommelig udviklet gastronomiske kreationer. Nogle ville sikkert kalde menuen for  gammeldags og forudsigelig. Jeg vil kalde den Gammel Dansk, for den indeholdt indbegrebet af danskhed. Lune retter med de gængse retter og fuldstændig renset for mistanke for tapasbord. Tag den Hr.Hansen og Hr. Holdrup.

Tak til Bjarne for at lægge hytte til og tak for indkøb og madlavning. Det var super. Det var også super at du supplerede snapsen op, da de første flasker var gået hinsiden i bugen på Comaerene. Det vidner jo om en udviklet situationsfornemmelse.

Regnskabet blev gennemgået og godkendt, ligesom Team Coma on tour 2019 til Lissabon også blev godkendt. Turen til Rom blev ganske dyr og tærede hårdt på finanserne,- men ved I hvad! Det var I sgu da ligeglad med og promte røg der et forslag på bordet om en midlertidig kontingentforhøjelse og vupti….godkendt enstemmigt med opstart den 01.februar. Det giver respekt fra min side ?

Der blev gået til vaflerne på alle fronter og det var svært i et nanosekund at beslutte hvem som skulle på Totempælen. Men der var ingen tvivl. Det kunne kun være en. Da snakken gik på negervægge krydret med et meget stålfast uklart udtryk i øjnene, så var beslutningen taget. Kandidaturen blev til stadighed underbygget af postulater om egen klub. Det kan vi jo ikke sidde overhøring og valget kan derfor ikke havne hos andre end Jørn. Tillykke til dig 🙂

Der blev også igangsat den sagomspundne musikquizz, og igen ender det i kaos, men med et retfærdigt udfald til vinduesholdet. I er sgu sjove når I kæfter med i denne disciplin. Hvad der ellers skete forbliver i tavshed, men faktum er at denne gang var det bare lidt sjovere end normalt. Det skal I have tak for.

Tak for dem I nu engang er.