Lissabon 2019

Tak for en behagelig tur til Lissabon

Atter var Comaerne på roadtrip til de sydlige himmelstrøg. konceptet med korte rør holder forsat. Der var en lille smule ængstelse om vejret ville holde, eller rettere om det ville være varmt nok til de meget fintfølende drengekroppe, men det holdte alle dage.

Afgangen fra Kastrup lagde ellers op til en dårlig start. Flyafgangen var forsinket og det tvang gruppen ud i yderligere investeringer på fortæringer. Mad og vædskebalancen blev vedligeholdt til undertonerne af Irmasnak. Alt er ved det gamle. Vi kom dog ad sted og kursen var sat. Vi fløj med TAP Portugal, fin flyvetur, uden øl men med gratis mad. Maden var en gang lummergryde med ris og tørret fisk. Det er en ommer 🙁

Vi ankom til Lissabon i strålende vejr. Ole havde booket transport og med den, så var kurset sat. Efter kort tids kørsel, nåede vi vores lejlighed. Den indeholdt det som vi skulle bruge, hverken mere eller mindre. Fine værelser med mere eller mindre ubrugelige senge. Stor opholdsstue med spisebord og en masse sofaer. Sofaer som flittigt blev brugt når det var IT-tid.

Fodbold og fodtur

Personligt syntes jeg at Champions leaguekampen mellem Benfica og RB Leipzig var et højdepunkt på turen. Fantastisk oplevelse at se kampen, men også at se den Portugisiske båtnakke som var ved at krepere flere gange under kampen.

Tak til Jesper for at booket billetterne, godt initiativ. Jeg fornemmede at dette i særdeleshed var en overraskelse for alle.

Vores sædvanlige tur med Escape rooms blev også gennemført. Denne gang lidt anderledes og nu med skuespillere. Det hold jeg var på, havde en yndig kvinde til at guide os lidt igennem processen. Hun levede sig fuldt ind i rollen og hjalp der hun kunne hjælpe, hvis vi gik i stå. Og i stå, det gik vi, flere gange ovenikøbet. Det var en svær opgave at løse, men vi var kun millimeter fra at løse opgave, men BOM…..vi sprang i luften. Tak til Ole for booking af endnu et tur i opgavernes tegn.

Lissabon er en udfordrende by. Bakke op og bakke ned. Der blev gået meget, rigtig meget. Det er ikke en by for gangbesværede. Mine lægge blev voldsomt belastet og jeg måtte tage en friaften om onsdagen. Det er jo positivt nok, når man tænker på at så blev der bare mere at æde og drikke til jer. Jeg fik lommepenge og kunne senere på aftenen humpe ned og købe en burger til 5 euro,- men jeg var såmænd ganske tilfreds.

 

Ellers så fik vi vadet rigtig meget. Lissabon er udover at være udfordrende også en spændende by. En masse kultur pryder byen, fordums magt og pragt er synlig. Forbavsende nok, så var øvelsen med at bruge taxa som transportmiddel meget billig, men om det ville give mere op opleveren at tage Metro, bus eller sporvognen, skal være usagt. Disse taxaer bragte os hid og did til flere forskellige steder.

Den store borg som lå på den nærliggende top var et besøg værd. Meget flot udsigt over hele byen og området omkring.

Restauranter var der en masse af og vi fik da også spist en del forskelligt, men der er sikkert 2 højdepunkter som skal nævnes. Om onsdagen var I ude at spise på en restaurant og hvad jeg kan udlede, så var rimeligt. Til gengæld var torsdagens middag på SOLAR et eminent oplevelse. Nogle fik skaldyr og andre velhængte bøffer krydret med god vin. Det hele blev serveret med tjenere som var god til at joke med os. Det blev afsluttet med dessert og en fantastisk portvin.

Minigolf

Naturligvis skulle vi også spille minigolf. Den ultimative mester viste atter sit store talent. Holdrup beviste at han vel sagtens er urørlig på niveauet og indenfor disciplinen at sparke en plastikbold i røven med en metalkæp. Øvelse gør mester og alles bundniveauer testet til mindste detalje.

Nuvel,-det var ikke en af de bedste baner eller eneste baner vi har udfoldet vores talent på, men der var øl og det var vigtigt. Når man endelig fandt den korrekte retning, så blev retningen korrigeret af en fuglelort. Det gav naturligvis lidt frustration i startet, men det var et vilkår ligesom øllene.

Resultatet af Coma Cup 2019 blev en spændende affære. Holdrup viste med sin rutine og ekstrem høje bundniveau at han er urørlig med en metalkæp i hånden. Trods massiv modstand af fuglelort, blade og lumre kommentarer lykkedes det Holdrup at indtage pladsen lige efter en anden. Overraskelsen i placeringerne må siges at være Finn som ved et uheld sneg sig ind på en 3.plads, mens Bjarne tog 1.pladsen. Tillykke til alle 3.

 

Nåhhhhhhhhhh…..såååå

Jeg orker ikke at puste til jeres selvfedhed,- det klarer I selv og fuld fortjent. For mit vedkommende var jeg ganske tilfreds med det hele. Det er skønt at kunne komme ud af dagens fortrædeligheder og høre og se noget andet. Jeg nyder på min stille og rolige facon, det samspil som der er i gruppen.

Desværre fik vi så et afbud fra Ken i sidste øjeblik. Det er ærgeligt og vi håber selvfølgelig at Ken kommer 100 % til hægterne igen. Det minder meget om Mortens situation for et par år siden. Nogen gange kan vi selv styre kroppen, men i de fleste tilfælde gør kroppen det som den nu syntes den vil.

Jeg har talt med Morten og jeg vil ikke referere fra vores snak, men vi har aftalt at Morten forsætter i det omfang han kan, dog bliver det fra gang til gang og næste gang er generalforsamlingen.

Økonomi
Vi besluttede at sætte kontingentet op. Det betød så også at der var flere muligheder for oplevelser, men det betød også at INGEN havde penge op af lommen. Det er positivt. Der er heller ingen som øffer over hvad der bliver spist eller drukket,- det er også positivt. Der er omkring 2500,00 kr i overskud på kontoen og det helt fint. Det er også min vurdering at vi har fundet lejet for kontingentet.

Konceptet er forsat:
Korte rør i varme omgivelser med “uden egen betaling af noget som helst” på turen og med rimelige bofællesskabsmuligheder indenfor en rimelig afstand til det som efterspørges udi vådt som tørt i 4 overnatninger.

Tak til alle jer som har bidraget med gode ideer til aktiviteter, nærig og nydelse. Tak for at I er dem I er og tak for nogle intense dage.

Vi ses til generalforsamlingen