Halløj der og……

Halløj der og tak for en forrygende men alligevel rolig generalforsamling.
Regnskabet blev fremlagt, gennemgået med tunnelsyn for dernæst at blive godkendt.
Der var generel meget stor tilfredshed med konceptet med det nuværende niveau for kontingentet, så det fastholdes.
Næste tur er i 2021 afvikles i perioden 20.09.2021 – 25.09.2021,- og mens Ole og Bjarne var i køkkenet for at passe deres feminine pligter, godkendte resten af klubben at næste destination skulle være Madrid. Flertallet bestemte ved almindelig nikken med hovedet.

Sidekonceptet med betalingsfrie arrangementer blev ligeledes godkendt…halløj hvor det kører.

Selve generalforsamlingen sluttede i god ro og orden efter 2.minutter og 21.sekunder.

Høj humør og nye roller
Naturligvis var der også de sædvanlige bemærkninger. Der var såmænd også nye, disse skal vi undlade i dette skrift, men alligevel konstatere at alderen truer nogle og derved også hukommelsen. Vi nævner ingen navne, men Jørn lagde godt ud.

Der var som vane 100 % fremmøde…hvad ellers. Godt at se at Ken er på bølgelængde igen og med hans egen udsagn,- fit for beer and so on…

Jeg havde set frem til tapas. Det var der lovet, men det viste sig at være noget andet og måske også mere yndefuldt og velsmagende. I hvert fald er det de største tapas der findes. Der var andetapas, skinketapas og flæskestegstapas. Alt sammen krydret med diverse frydefulde drikkevarer. Det så grangiveligt ud til at menuen passede Comaernes slunkne og udsultede maver. Stor ros til Ole for dette som i sin enkelhed kan sammenlignes med bordets Formel 1 med smagsvariationer som på intet tidspunkt skred i svinget….verdenklasse.

Alt i alt var denne aften igen en aften som putter sig ind i perlerækken af sammenkomster. Det ses at Comaerne er blevet ældre. Ikke kun korpusset er udvidet, men der citeres nu også Jørgen Leth og hans eskapader.

The Quiz
Traditionen tro havde Bjarne lavet en quiz og denne gang med almene spørgsmål. Under den normale ustrukturerede afvilking og med raffinerede svar, blev det gennemført til meget stor tilfredshed. Jeg kan ikke huske ret mange af disse spørgsmål, men de var svære og svarede i sværhedsgrad til ” hvilken skostørrelse bruger en Ukrainsk Malariamyg og hvor lang kan den gå på literen”.

Denne del af generalforsamlingen er efterhånden blevet legendarisk,- lad os blive ved med det.

Den 13.juni spiller Danmark imod Finland ved EM i fodbold og Jørn har allerede nu booket Bjarne til grillen.

Tak for en vidunderlig aften og jeg vil lægge hovedet i blød om vi skal lave noget inden den 13.juni. Tak til Ole for at lægge hus til vores generalforsamling.