Corona mig der og her og der

Corona mig her og der og der og….

 

Hej Comaer
Der er ikke så meget nyt under solen. Coronaen har taget al opmærksomhed og vi bombarderes dagligt med opdateringer som får en papegøje til a ligne en fladfisk. (mærkelig sammen ligning) Jeg håber ikke at nogen af jer eller jeres familie er ramt af denne virus, jeg håber at I alle er friske og frejdige.

Det er jo så som så med sammenkomster. De normale fødselsdage og nu påskefrokost er erstattet af frivillige karantæner, krydret med hurtige ture til det lokale supermarked. Næsten ingen normal kontakt med omverdenen. Man mødes på gader, går ture og på den måde finder fællesskabet. Men der mangler en masse som vi tager for givet, men det kommer sikkert tilbage i en eller anden form. Tju hej for det ?

Lad os se tiden an hvordan det forløber sig i resten af foråret og måske også hen over sommeren. Vi kan jo ikke samles og forulempe hinanden. Omkring økonomien, så løber der jo stadig kontingent ind på kontoen og vi har nu en likvid kassebeholdning på 27.329,61 kr. og det er tilfredsstillende. I august eller september kigger jeg på Team Coma on Tour 2021, men jeg kan måske frygte at Madrid kan blive en udfordring. Ikke kun byen men måske også fly osv. Men lad os se hvad er sker hen over sommeren.

Pas godt på jer selv og jeres familier derude ?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments