VM Qatar 2022

Kære Coma....

Du har nu muligheden for at bevise at du ved alt om fodbold eller om du bare er til tegn baseret på tilfældigheder. Der er ingen krav om at du er træner på højt niveau eller om du blot er mandagstræner.
Mandagstræneren ved altid bedre end de rigtige trænere, og det gør du selvfølgelig også. Mandagstræneren leverer følelsesladede, bedrevidende lommeanalyser, fantastisk, fanatisk, selv-højtidlig journalistik og kærlighed til sport på et sølvfad.

Følg spændingen med opdateringer fra kamp til kamp.

For at give dig et solidt kendskab til alle hold samt spilletidspunkter ved VM i QATAR, så er der placeret nogle nyttige link i højre side af skærmen.  Vi glæder os til at følge dig og de kloge fodboldnørder i vores interne kamp om retten til at kalde sig “klog som fodboldtræner” eller mandagstræner. God fornøjelse til alle typer trænere 🙂

På hver side vil der være mulighed for at kommentere sin egen eller andres resultater. Det skal dog gøres på en ordentlig måde. -og kommentarer som giver udtryk for ekstrem civil ulydenhed eller er nedsættende, vil blive fjernet og kan i aller yderste konsekvens give et rødt kort.

Slagsange og trommer på dit interaktive stadion er velkomne. Det anbefales at der ikke medbringes pyroteknik til interaktive kampe uden at der er tegnet en indboforsikring. Drikkevarer og stadionpølser kan købes i jeres eget fanzone som er beliggende i kantineområdet.