God Bagjul og godt nytår

Jeg håber at I alle har haft en god jul og får et godt nytår. Tiden nærmer sig for vores Generalforsamling. Den afholdes hos Bjarne den 6. januar ca.kl.17.00, eller når alle er mødt op. I år er der desværre afbud fra 2 comaer.

Jørn har fravalgt os til fordel for lækre ben og svedige håndboldlandsholdspillere. Ærgeligt og en uforståelig beslutning. Jørn går nu glip af vores lækre ben og hos os,-svedige håndflader. I kølvandet på denne beslutning, så må vi også erkende at Jørn nu ikke længere tilhører pøblen, men derimod Celebrity konceptet. I den bog om Irma som netop er udgivet, så har Jørn på mærværdigvis fået møvet sig ind på side 34. Hvordan det har kunnet lade sig gøre, må stå hen i det uvisse. Vi får det jo ikke afklaret den 6. januar. Jeg forudser at vi får Jørn at se i programtyper som Linse på Bryggen, X-factor, Paradise Hotels og On-side.
Naturligvis får Jørn KORTET.

Desværre må Jakob også melde fra. Jacob har været igennem en længere kræftforløb i forbindelse med kræft i hals samt tunge. Jakob lever pt. af energidrik og sødmælk. Jacob fortæller selv at det værste er overstået og at det går godt efter omstændighederne. Det skyldtes at han var ude i tide med undersøgelsen og behandlingen. Vi ønsker Jacob god vind i sejlet og håber snart at han bliver fit for fight igen.

Vi ses den 6.januar 🙂

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarne

Ja det god at Jacob er ved godt mod og med hensyn Jørn skulle han have 2 kort.
Glæder mig til at se jer allesammen
Mvh nemo